Battalgazi Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Hedef kitlesindeki özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak.

Misyon: Hedef kitlesindeki öğrencilerden zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından özel yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.

Başarılar: Tübitak Ortaokul Projelerinde 2 Bölge Birinciliği .1 Final Dördüncülüğü , 1 Teknofest Finalde dördüncülük 1 Adet Tescil 1 Adet Model Tescili Türk Patent Marka Kurumundan Alınmıştır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 8.20-20.20
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Projeleri, TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ YAPILMIŞTIR.
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: BATTALGAZİ BİLİM VE SANAT MERKEZİ ERSAMUS+ KA121 OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU İL MEM ORTAKLIĞI

WEB - https://battalgazibilsem.meb.k12.tr

Adres - GÖZTEPE MAH. AKGEYİK CAD. BATTALGAZİ BİLİM SANAT MERKEZİ BLOK NO 7/5 BATTALGAZİ / MALATYA

Yerleşim Yeri - Göztepe Mahallesi Akgeyik Cad. No:7/5 Battalgazi/Malatya

Ulaşım otobüs, minibüs.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 1 km.