Akreditasyon Programı Açılış Toplantısı

Akreditasyon Programı Açılış Toplantısı

30.05.2022 154

30-05-2022

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 2021-2022 1. Uygulama Dönemi, Erasmus+ KA121 Mesleki Eğitim ve Okul Akreditasyon Programı kapsamında açılış toplantısı gerçekleştirildi. Tüm proje katılımcılarının yer aldığı programda proje süreçleri ve hazırlığı hakkında bilgi alış verişi yapıldı. Programa katılan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Erhan PELİTOĞLU şu ifadelere yer verdi:

-Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz programımızdaki öncelikli amacımız Avrupa Birliği programlarını en etkin şekilde yürüterek, katılımcılarımız ile okullarımızın bu programlardan azami şekilde istifade etmelerini temin etmek olacaktır.

-Uluslararası işbirliği ile yürütülen Erasmus+ projelerinin, katılımcılarımızın kişisel, sosyal ve mesleki becerileri ile okullarımızın kapasitelerinin geliştirilmesine vesile olmasını diliyorum.

-Özenle ve şeffaf kriterlerle seçilmiş Erasmus+ Program katılımcılarımızı; Malatya'mızın yurtdışındaki eğitim ve kültür elçileri olarak görmekteyiz.

-Sizlerin yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirilecek uluslararası faaliyetlerde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize ve kendi kültürünü ve değerlerini doğru tanıması ve tanıtmasına yönelik tedbirler alacağınıza inancım tamdır.

-Erasmus+ Program hareketliliklerinin, ülkemizin kalkınma politikalarına, önceliklerine ve 2023 Eğitim Vizyonu ile uyumlu şekilde icra edilmesine özen göstermeniz;

           *   Sonuç odaklı,

           *   Öncü ve yenilikçi yaklaşımlara açık,

           *   Güvenirlik ve şeffaflığa önem veren,

           *   Tarafsız,

           *   Farklılıklara saygılı,

           *   Etkinlik ve verimlilik amacı güden

faaliyetler yapmanız temennileriyle tüm katılımcılarımıza başarılar diliyorum.

30-05-202230-05-2022